Naš tim

Smart solution

„Smart Solution“ doo Banjaluka je u investitorskom i građevinskom sektoru od 2019. godine, ali iza sebe već ima zavidne i zapažene rezultate. Naš tim čine vrhunski stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i marketinga, koji svojim dugogodišnjim iskustvom i napornim radom uspješno realizuju izgradnju stambenih i poslovnih objekata. Naš tim čine:

Siniša Pekez, mag.ing.građ

rođen u Banjaluci 27.06.1980. godine. Magistar građevinarstva, Arhitektonsko - građevinski fakultet, Banjaluka. Zbog dugogodišnjeg iskustva u struci povjerili smo mu povjerenje za upravljanje našim timom. Zadužen je za poslove koordinacije, revizije i nadzora izvođenja radova na stambenim i poslovnim objektima, kao i pripadajućih saobraćajnica i infrastrukture. Posjeduje Licencu za izvođenje i nadzor u građevinarstvu, kao i Licencu za projektovanje i nadzor. Siniša posjeduje dugogodišnje iskustvo u nadzoru građevinskih projekata, a može se pohvaliti i izuzetnim uspjehom i saradnjom, ne samo sa domaćim, već i inostranim kompanijama u sektoru građevinarstva.

Branka Pavlović Ćulibrk, dipl.ing.arh.

rođena je 28.05.1979. godine u Novoj Gradišci. Diplomirani inženjer arhitekture, Arhitektonsko - građevinski fakultet, Banjaluka. Zadužena je za projektovanje naših stambenih i poslovnih objekata. Posjeduje Licencu za projektovanje i nadzor, Licencu za izvođenje i nadzor objekata visokogradnje i Licencu za reviziju projektne dokumentacije. Brankin rad na projektovanju je prepoznatljiv, originalan i iza nje stoji neprocjenjivo petnaestogodišnje iskustvo u poslovima projektovanja, revizije projekata, nadzora i rekonstrukcije objekata visokogradnje.

Marina Puljić,
dipl.oec.

rođena je 14.09.1992. godine u Tesliću. Završila je Ekonomski fakultet, Univerzitet u Banjaluci, a svojim znanjem, energijom i inovativnošću čini neizostavan dio tima „Smart Solution“ doo. Marina je nadležna za poslove vezane za marketing, promociju i prodaju stanova i poslovnih prostora u našim objektima. Ostvarivanje ličnih kontakata sa kupcima, promocija putem medija i društvenih mreža su samo dio njenih zaduženja, gdje iz godine u godinu pokazuje zavidne rezultate.