FAMILY BLOCK

DOBRODOŠLI!

Odaberite etažu i pogledajte dostupne stanove:

Upoznajte svijet Family Block-a, gdje je svaki stan krojen baš po vašoj mjeri.

Osluškujući vaše potrebe, a imajući na umu važnost sigurne i kvalitetne gradnje, na samo dva kilometra udaljenosti od centra grada, te 5 minuta laganog hoda od Kampusa i Gradskog olimpijskog bazena, kreirali smo ponudu za vaš dom iz snova.

Family Block je projektovan po mjeri čovjeka, za srećan i zadovoljan život jedne porodice, a sastoji se od tri objekta i gradi se u fazama. 

U samom procesu projektovanja, stavljen je fokus na maksimalno postizanje energetske efikasnosti stanova kao i nadzora i upravljanja funkcijama stana putem aplikacije na pametnim telefonima, tablet uređajima ili računarima.

Savremeni koncept stanova odlikuje izuzetna funkcionalnost, koja ostavlja dovoljno mjesta za lagodan život. Završni radovi i savremeni enterijeri čekaju vaš lični pečat, te smo svim našim kupcima omogućili oblikovanje enterijera u skladu sa njihovim potrebama. Pažljivo smo izabrali najkvalitetnije građevinske materijale i garantujemo kvalitet koji će odoljeti zubu vremena.

U bliskoj budućnosti, pored kompleksa Family Block-a, naselje Adu krasiće novi park, škola i vjerski objekat, a upravo će to doprinijeti ugodnom, porodičnom življenju.

Studentski kampus

Prostor Univerzitetskog grada smješten je na 5 minuta hoda od stambenog kompleksa Family block, što ima mnoge prednosti. Za Kampus kažu da je najznačajniji park u Banjaluci, budući da ima brojne spomenike prirode koji su zaštićeni. Kao najznačajnija vrijednost izdvaja se čuveni drvored platana dužine 270 m koji se sastoji od 99 stabala. Ovaj drvored je lijep u svako godišnje doba, a posebno u jesen kada lišće platana pozlati Kampus.

Osim studenata, područje Univerzitetskog grada često pohode i rekreativci, jer se tu nalazi nekoliko sprava za vježbanje, kao i stolovi za stoni tenis. Porodice sa djecom takođe dosta vremena provode ovdje, jer je čitav prostor Kampusa pokriven zelenilom, čist i pogodan kako za djecu, tako i za odrasle.

Vrbas park

Pored Kampusa i predivne botaničke bašte koju možete vidjeti na slici, po regulacionom planu Grada planirana je i izgradnja parka u naselju Ada.

Naši najmlađi stanari dobiće svoje omiljeno mjesto za zabavu i druženje. 

Park će posjedovati mnogobrojne sadržaje za djecu, u kojima će mališani moći svakodnevno da uživaju. Smatramo da će park biti od velikog značaja našim budućim stanarima, jer će postati novo mjesto za druženje i razvijanje društvenih veza.

Škola

Gradnja našeg stambenog kompleksa sa velikim brojem stanova po najpovoljnijim cijenama u gradu privukla je veliki broj porodica sa manjom djecom i mladih bračnih parova. Naša misija je da budućim stanarima Family blocka pružimo sve sadržaje neophodne za moderan i miran porodični život, a  postavljanjem kamena temeljca za novu osnovnu školu u sklopu stambenog kompleksa korak smo bliže tom cilju. 

Planirana je gradnja škole sa dvoranom, koja će ispuniti najviše arhitektonske standarde, a početak radova je predviđen prije jeseni.Ovaj projekat je od velikog značaja kako za buduće stanare Family blocka, tako i za sve stanovnike Ade, jer ova mjesna zajednica dosad nije imala školu.

Najnovije objave

Kontakt

info@familyblock.net

066/281-281